After School & B.A.s.

När: Måndagar
Tid: 15:30-17:15
Målgrupp: årskurs 4-7

På måndagar träffar vi för att ha kul tillsammans!
Vi startar uppe i Fybåken (ingång övre entré) med mellanmål och samling. Under mellan målet är det lite drop-in, ca en halvtimme. Sedan fortsätter vi med att ha en samling kring den kristna tron.
Efter det går vi ner till ungdomsvåningen där vi har olika aktiviter, bl.a. en temaaktivitet, pingins, biljard, mm. Vi erbjuder även läxhjälp.

Fokus på måndagar ligger på att ha skoj tillsammans och umgås.

B.A.S.
När: Söndagar
Tid: 11:00
Målgrupp: från årskurs 4 och uppåt

B.A.S. är en förkortning på Betelkyrkans After School och är en grupp för de äldre barnen samtidigt som församlingens gudstjänst. Namnet B.A.S. betyder även att barnen får basen/grunden för den kristna tron.

Vi börjar med att vara med på gudstjänsten ca 15-20 minuter. Vi håller sedan till en trappa ner där vi lär oss om Bibeln genom undervisning, samtal, tävlingar och olika övningar.