Betellogga större ruta runt

Barn- & Ungdomsläger på Rörö, 11-14 juni

När stora läger ställs in vill vi göra ett lokalt läger för barn och ungdomar. Folkhälsomyndigheten ger grönt ljus för lokala läger, där man inte blandar olika orter och som inte är fler än man får vara och som inte åker så långt. Se mer om det här.

Vi åker till Rörö, första helgen på sommarlovet. Det börjar med att ungdomarna (de som slutar 7:an och uppåt) åker 11 juni och sover första natten själva. Den 12 juni kommer sedan barnen och vi är tillsammans resten av helgen. 

Tema på undervisning blir: "Livet med Den Helige Anden".

Helgen blir fylld med roliga aktiviteter, tävlingar, lovsång och undervisning. Vi kommer även att samlas i mindre grupper för att beröra olika ämnen. 

Exakta tider återkommer vi till inom kort. Kostnad för lägret blir ca 150 kr/deltagare. Det betalas när man får en bekräftelse med info på mejl. Mer information om tider, vad man behöver ha med sig, mm mejlas ut till alla anmälda några dagar innan lägret.

Anmälan öppnar 26 maj 15:00. Du anmäler dig här till höger på länken som kommer den tiden. Sista anmälningsdag är 4 juni. OBS! Begränsat antal platser. 

Anmälan

Anmälan öppnar den 26 maj kl 15:00.