Missa inte Julfæst!

Lördag den 15 december kommer frikyrkorna på öarna ha en gemensam ungdomssatsning som vi har valt att kalla Julfæst.

Dagen kommer att börja med en innebandyturnering kl. 13:00 i Brattehallen. Turneringen kommer att vara snabba korta matcher. Vi kommer bedöma både spel och bästa lag-outfit och ha fina priser! Ni gör själva lag som ni anmäler i förhand, senast 7/12.
Lagen ska vara minst 5 personer/lag. (Det går även bra att anmäla dig själv om du inte har ett lag, så lägger vi in dig i ett.)

Anmäl dig till innebandyturneringen här.

Vid kl. 18 har vi sedan en julmiddag i Nimbus café med god mat, efterrätt, tävlingar och spex. Middagen kostar 75:-. Anmäl dig här till middagen senast 7/12.

Anmäl dig till middagen här.

Dagen avslutas med en ungdomsgudstjänst kl. 21:00 i Nimbuskyrkan där Christoffer Öhrwall predikar. Det kommer bli en härlig kväll i “Fæst vid Dig”-stuk. Redan kl. 20:30 är man välkommen till mingel. Gudstjänsten är öppen för alla och behöver ingen föranmälan.