Betellogga större ruta runt

Pastor och föreståndare, 100%

  • Längtar du efter att se Guds rike utbredas? 
  • Vill du utrusta, utmana och uppmuntra Guds församling till att leva i Andens kraft, frukt och nådegåvor?
  • Vill du hjälpa oss att bygga en gemenskap där vi ärar Gud genom att älska varandra, finnas till för vår ö och nå Hönö-borna med evangelium? 
  • Vill du arbeta tillsammans med ungdomsledare, barn- och familjesamordnare och ideella ledare med att bygga upp ett barn- och ungdomsarbete som håller från söndagsskola, genom tonåren, till vuxen ålder?

Då kanske du är vår nya pastor och föreståndare!
 
Hönö är en fantastisk ö i Göteborgs skärgård med ett starkt civilsamhälle. Butiker, restauranger, gym, biograf och sportklubbar. Mitt i detta vill Betelförsamlingen finnas som en resurs, ett ljus och ett salt för vår ö. Vi vill nå ut med evangelium till de som hungrar och törstar, hjälp och stöd till de som behöver det, och vi vill se Guds rike utbredas på våra öar. Vi söker dig som delar den visionen.
 
Vi har verksamhet för alla åldrar och ser gärna att du prioriterar att bygga relationer över generationsgränserna. Du förväntas arbeta aktivt med konfirmationsarbetet, lära känna och uppmuntra våra unga ledare samt finnas till hands som ett stöd och en hjälp för ungdomsledaren och barn- och familjesamordnaren. 
 
Vi söker dig som har en längtan att bygga ledare, lära känna barn, ungdomar och deras föräldrar och på så vis nå utanför kyrkans väggar.
 
Vi söker dig som älskar den helige Ande, Hans kraft, frukt och nådegåvor och vill bygga en gudstjänstatmosfär där dessa har en given och naturlig plats.
 
Det är en fördel om — men inget krav att — du finns med i att uppmuntra och stärka församlingens sång- och musikliv. 
 
Vi ser fram emot att läsa ditt personliga brev och CV! Skicka det till  församlingens ordförande Kerstin Olsson före den 15/6:
olsson.evakerstin@gmail.com 

 
Vid eventuella frågor, kontakta Peder Granberg:
peder@granberg.tv