AKTUELLT

PÅSK 2021

Jesus lever och verkar! Påsken kan inte firas på det sätt vi önskar men vi tror att det kommer bli en riktigt bra påsk!

Vi har några olika punkter under påsken och vi hoppas att du kan vara med på olika sätt. Har du några frågor så får du mer än gärna höra av dig till oss. Du hittar våra kontaktuppgifter här.

Påsken kommer att se ut så här:
Skärtorsdagen mellan 18:00-20:00 öppnar vi upp kyrkan för drop-in med nattvard. Vi använder ingången på västra sidan och utgången vid östra sidan. Kom in, få nattvard, sitt en liten stund i kyrkan, be och ge sedan plats för nästa besökare. Vi släpper inte in fler än vi får åt gången.
Långfredagen 11:00 firar vi gudstjänst online via Youtube då vi sänder live. Efter det äter ni som vill lunch hemma och sedan packar vi alla var sin fikakorg så åker vi tillsammans till Rörö med färjan som går 13:20. OBS! NY TID. Där har vi en dag med gemenskap utomhus.
Påskafton mellan 21:00-02:00 öppnar vi kyrkan igen för drop-in med bön. Kom in en stund och be och fira in påskdagen och Jesu uppståndelse! Lämna sedan plats för nästa besökare. Vi använder även då ingången på västra sidan och utgången vid östra sidan.
Påskdagen 11:00 firar vi gudstjänst online igen med en förinspelad gudstjänst som du hittar på Youtube.

Vi ber om en välsignad påsk!