HÖSTLOVSLÄGER 2020

HÖSTLOVSLÄGER  BARN & UNGDOM 24-27 OKTOBER

Spendera höstlovet på bästa sätt, med läger! Lägret är för barn och ungdomar i mellanstadiet och högstadiet. Du som går i gymnasiet är välkommen med som hjälpledare.

När höstlovet dragit igång så åker vi på läger igen! Detta läger kommer vi att åka till Vallhamrakyrkan som ligger i Sävedalen. Dagarna blir fyllda med gemenskap, roliga aktiviteter, tävlingar, lekar, lovsång och undervisning. Vi kommer även en av dagarna att gå till JUMP YARD och ha kul! Vi sover i salar, tjejer för sig och killar för sig, och alla behöver ha luftmadrasser med sig.

Du anmäler dig här till höger på länken. OBS! Du är inte anmäld förrän lägret är betalt. Anmälan är öppen. Anmäl dig senast 10/10. ANMÄLAN ÄR STÄNGD

Kostnad/betalning:
Lägret kostar 300kr/deltagare. (För hjälpledare är kostnaden 200kr.) Då ingår allt; boende, mat, Jump Yard. Det betalas på församlingens swish eller bankgiro, helst i samband med anmälan men senast lördag 10/10. Märk betalningen med ”Höstlovsläger förnamn efternamn”.

• Swish 123 580 78 70
  • Bankgiro 5045-8009

Ta med:

• Luftmadrass, kudde samt täcke och lakan alt sovsäck
  • Toalettsaker, tandborste, mm.
  • Bibel (om du har)
  • Pengar till godis
Tider:

Den 21/10 får alla anmälda får ett mejl med tider och all info ni behöver.