HÖSTLOVSLÄGER 2020

HÖSTLOVSLÄGER  BARN & UNGDOM 24-27 OKTOBER

Spendera höstlovet på bästa sätt, med läger! Lägret är för barn och ungdomar i mellanstadiet och högstadiet. Du som går i gymnasiet är välkommen med som hjälpledare.

När höstlovet dragit igång så åker vi på läger igen! Detta läger kommer vi att åka till Valhamrakyrkan som ligger i Sävedalen. Dagarna blir fyllda med gemenskap, roliga aktiviteter, tävlingar, lekar, lovsång och undervisning. Vi kommer även en av dagarna att gå till JUMP YARD och ha kul!

Du anmäler dig här till höger på länken. OBS! Du är inte anmäld förrän lägret är betalt. Anmälan är öppen. Anmäl dig senast 10/10.

Kostnad/betalning:
Lägret kostar 300kr/deltagare. (För hjälpledare är kostnaden 200kr.) Då ingår allt; boende, mat, Jump Yard. Det betalas på församlingens swish eller bankgiro, helst i samband med anmälan men senast lördag 10/10. Märk betalningen med ”Höstlovsläger förnamn efternamn”.
·       Swish 123 580 78 70
·       Bankgiro 5045-8009

Vi återkommer med information om tider, vad man ska ha med sig och övrig information inom kort. Alla anmälda får även ett mejl några dagar innan lägret med all info ni behöver.