SÖNDAGSSKOLA HEMMA

Undersökning om Söndagsskola Hemma

Vi vill gärna veta vad du/ni tycker om Söndagsskola Hemma. Vilken ålder du är i som tittar, vad du tycker, om du tycker att vi ska ha kvar det, mm. Det tar endast 1-2 minuter att fylla i och vi skulle uppskatta det mycket. Det är anonymt.
Klicka på länken här till höger för att komma till formuläret.
TACK!

Från och med hösten 2020 har vi både Söndagsskola på plats i kyrkan men vill vi även erbjuda en söndagsskola för er som är hemma. Därför har vi kvar SÖNDAGSKOLA HEMMA. Varje söndag, 10:30 kommer ett kort filmklipp av Emma på ca 3-4 minuter med undervisning i ämnet för söndagen. Det sänds på Youtube, Facebook och Instagram. På Facebook och Instagram kommer även material för familjen att använda hemma, i samband med filmklippet.

Här nedanför kommer material för er att prata om hemma.

Upplägget blir så här:

• Läs, prata, be och gör hemma.
  • Titta på filmklipp med undervisning. Titta gärna tillsammans vuxna och barn.
  • Prata om undervisningen utifrån frågor för ämnet.
  • För er som har äldre barn finns det även ibland fördjupningsfrågor.
  • Vi har en Spotifylista med låtar som ni kan lyssna på och sjunga med i hemma: SÖNDAGSSKOLA HEMMA. Den kan uppdateras ibland. Spela och sjung med, gärna både före ni tittar på filmklippet och även efter. Du kan även skanna Spotify-koden här.
  • I Söndagsskolan samlar vi in pengar till PMU. Nu när vi inte träffas vill vi därför uppmuntra er och barnen att istället ge via Swish. Det är då jätteviktigt att skriva”SÖNDAGSSKOLAN” i meddelandet annars går det in i församlingens verksamhet. (Den får ni ju så klart gärna ge till också.) Swishnumret är 123 580 78 70.

Ni föräldrar/vuxna har en viktig uppgift i dessa tider när vi inte ses på samma sätt i kyrkan. Vi ber för er och önskar er Guds välsignelse i uppgiften att leda era barn till Jesus.

HÄR NEDAN KAN DU SE VÅRENS SÖNDAGSSKOLA HEMMA

SÖNDAG 7 JUNI

Tema: Jesus och barnen
Sista Söndagsskola Hemma för terminen.

Målarbild att skriva ut.

SÖNDAG 31 MAJ

Tema: Pingsten

SÖNDAG 24 MAJ

Tema: Kristi Himmelfärdsdag
All info och material finns samlad i pdf-filen nedan.

SÖNDAG 17 MAJ

Tema: Jesus frestas

SÖNDAG 10 MAJ

Tema: Jesus döps

Målarbild att skriva ut.
Påse att skriva ut och vika.

SÖNDAG 3 MAJ

Tema: Nattvard