SÖNDAGSSKOLA HEMMA

Från och med hösten 2020 har vi både Söndagsskola på plats i kyrkan men vill vi även erbjuda en söndagsskola för er som är hemma. Därför har vi kvar SÖNDAGSKOLA HEMMA. Varje söndag, 10:30 kommer ett kort filmklipp av Emma på ca 3-4 minuter med undervisning i ämnet för söndagen. Det sänds på Youtube, Facebook och Instagram. På Facebook och Instagram kommer även material för familjen att använda hemma, i samband med filmklippet.

Här nedanför kommer material för er att prata om hemma.

Upplägget blir så här:

• Läs, prata, be och gör hemma.
  • Titta på filmklipp med undervisning. Titta gärna tillsammans vuxna och barn.
  • Prata om undervisningen utifrån frågor för ämnet.
  • För er som har äldre barn finns det även ibland fördjupningsfrågor.
  • Vi har en Spotifylista med låtar som ni kan lyssna på och sjunga med i hemma: SÖNDAGSSKOLA HEMMA. Den kan uppdateras ibland. Spela och sjung med, gärna både före ni tittar på filmklippet och även efter. Du kan även skanna Spotify-koden här.
  • I Söndagsskolan samlar vi in pengar till PMU. Nu när vi inte träffas vill vi därför uppmuntra er och barnen att istället ge via Swish. Det är då jätteviktigt att skriva”SÖNDAGSSKOLAN” i meddelandet annars går det in i församlingens verksamhet. (Den får ni ju så klart gärna ge till också.) Swishnumret är 123 580 78 70.

Ni föräldrar/vuxna har en viktig uppgift i dessa tider när vi inte ses på samma sätt i kyrkan. Vi ber för er och önskar er Guds välsignelse i uppgiften att leda era barn till Jesus.

HÄR NEDAN KAN DU SE VÅRENS SÖNDAGSSKOLA HEMMA

SÖNDAG 7 JUNI

Tema: Jesus och barnen
Sista Söndagsskola Hemma för terminen.

Målarbild att skriva ut.

SÖNDAG 31 MAJ

Tema: Pingsten

SÖNDAG 24 MAJ

Tema: Kristi Himmelfärdsdag
All info och material finns samlad i pdf-filen nedan.

SÖNDAG 17 MAJ

Tema: Jesus frestas

SÖNDAG 10 MAJ

Tema: Jesus döps

Målarbild att skriva ut.
Påse att skriva ut och vika.

SÖNDAG 3 MAJ

Tema: Nattvard