INFO

Nu är det dags för dig som är född 07 att konfirmera dig. Gör det med oss och häng på ett grymt bra år med nya kompisar, spännande upplevelser och minnen för livet. Sportkonfan pågår under ett läsår i vår kyrka där vi presenterar den kristna tron och goda värderingar på ett sätt som alla kan ta till sig. Var 3:e vecka är det sport, och då gäller padel, badminton, fotboll och skytte.

INFOTRÄFF 20/5 19:00
Torsdagen den 20 maj bjuder vi in till en informationsträff i kyrkan och berättar mer om konfa-året i vår kyrka. Konfirmander & vårdnadshavare/föräldrar är välkomna. Vill man delta hemifrån gör man det via zoom genom att gå till denna länk: https://us02web.zoom.us/j/9541374452 Meeting ID: 954 137 44 52. Logga gärna in 18:50.

KONFARESA I TYSKLAND
En unik möjlighet med att gå Konfa hos oss är att kursen avslutas med en resa i Tyskland. Deltagarna får möta ungdomar i en tysk församling, ha möten med barn och möta en ny kultur.

PS. Om Covid-19 fortfarande utgör en säkerhetsrisk så kommer vi inte att genomföra någon resa utan anordnar något lokalt.

ARRANGÖR
Sportkonfan arrangeras av Betelkyrkan Hönö. Ledare är Andreas Nilsson, ungdomspastor, och Patrik Andersson med team.
andreas.n@betelkyrkan.nu / 0765 94 20 42

ANMÄLAN
Anmälan sker på denna länk:

Häng på ett kul år med Sportkonfa hos oss!

BRA ATT VETA

HUR GAMMAL SKA MAN VA?
Sportkonfa är för dig som går åttan i högstadiet. Läsåret 21/22 är för dig som är född 2007.

NÄR ÄR KONFAN?
Konfan pågår från september – maj. Läsåret 21/22 kommer att starta 12/9 11.00 med uppstartsgudsjänst och avslutas 15/5 2022 med Konfagudstjänst. Vi vet att många spelar fotboll och kommer därför lägga konfan så att den inte krockar med den, t.ex. tisdagar eller torsdagar. Vissa veckor kan det vara alternativa tider/dagar, om vi t.ex. endast får padelhallen en annan dag/tid.

HUR OFTA TRÄFFAS MAN?
Under Konfa-året träffas vi varje vecka, en eftermiddag, förutom när det är lov eller studiedagar. Varje träff är två timmar som börjar med fika och gemenskap 17-18, därefter lektion 18-19.

MÅSTE MAN VARA KRISTEN FÖR ATT GÅ?
Nej. Alla är välkomna och du behöver varken vara med i någon kyrka, kalla dig kristen eller vara döpt för att gå hos oss.

VAD BETYDER KONFIRMATION?
Konfirmation betyder “att bekräfta”. Hos oss konfirmerar du/bekräftar du att du tagit emot undervisning i den kristna tron.

KOSTAR KONFAN NÅGOT?
Konfan kostar 2500 :- och det täcker för Tysklands-resan, sporterna, försäkring och Bibel. Om någon har svårt att betala så kan vi alltid hitta lösningar för att hjälpa till. Dessutom tillkommer ett självkostnadspris för fika i samband med Konfan på cirka 100 kr per termin.

HUR ANMÄLER JAG MIG?
Du anmäler dig genom att klicka på knappen på den här sidan där det står “Anmälan 21/22” och fyller i uppgifterna. Du kommer sen få ett formulär som du fyller i för att bekräfta din anmälan.

MÅSTE MAN ÅKA MED PÅ RESAN?
Resan till Tyskland är en del av Konfa-året men självklart är det inget tvång att åka med. Om du av någon anledning inte kan eller vill åka med så kan du ändå gå Konfa hos oss men avstå resan.

VIKTIGA DATUM KONFA 21/22
Hösten 2021
Uppstartsgudstjänst 12 sept 11:00
Första Konfatillfället 14 eller 16 sept 17-19.
Övernattning 8-9 oktober
Våren 2022
Konfaresa sker under första halvan av påsklovet.
Galakväll 8 maj
Konfagudstjänst 15 maj