Betellogga större ruta runt

FÖRSAMLINGSHELG 3-5 SEPTEMBER

Vi startar hösten med en gemenskapsupptakt tillsammans!

Första helgen i september åker vi tillsammans till Smyrnagården Jernholmen som ligger strax utanför Alingsås. Helgen är inte bara för medlemmar utan alla som vill följa med är varmt välkomna! Helgen är för alla åldrar och vi ser fram emot att lära känna varandra mer över generationer och lära känna Gud tillsammans.

Dagarna kommer att innehålla gemenskap, undervisning, gudstjänster, lekar, mm. Det finns plats för ca 80 deltagare.  Vi kommer att skicka ut mejl i början av den vecka vi åker med tider och mer info.

Anmälan
Du anmäler dig på knappen till höger. Anmäl dig senast 27 augusti. Anmälan blir giltig när du betalat in anmälningsavgiften.

Tider för hela helgen
Vi startar på fredagen med drop-in och grillning mellan 17:00-18:00. Vi avslutar på söndagen med lunch 12:00 och städning om man inte hunnit det på morgonen.

Tider för endast lördagen
Vi startar lördagen med gudstjänst 10:00 då vi även kommer att presentera vår teamare/praktikant Alina. Lördagen avslutas med nattvardsgudstjänst 19:00. Däremellan kommer vi ha olika gemenskapsaktiviteter, lunch, fika och fritid.

Kostnad
För hela helgen, 450kr/person eller 1500kr/familj.
För endast lördagen, 250kr/person.
För barn/tonåring som kommer med utan föräldrar, 100kr/person.
I det ingår boende och mat. Har du svårt att betala så hör av dig. Vi vill att alla ska kunna följa med.
Betalningen sker via Swish 123 580 78 70 eller bankgiro 5045-8009. Om du betalar för en eller två personer, märk betalningen: "Helg förnamn efternamn". Om du betalar för en familj, märk betalningen: "Helg familjen efternamn". Betala in senast 27 augusti.

Detta blir kul!