Betelförsamlingen 100 år

Betelförsamlingen 100 år! Det firar vi i dagarna tre!

Fredag 28 februari
18:00 Festkväll
med mat, tillbakablickar, bildutställning, mm. Mötesledare Peder Granberg och Kerstin Olsson.
Du kommer att möta församlingen presenterad i en stor bildutställning och i en jubiléumsskrift som skildrar de 100 åren! Owe Carlsson, som var pastor på Hönö i början av 2000-talet, och som även är född på Öckerö, berättar om sin uppväxt, frälsningen och kallelsen. Intervjuer.
OBS! Anmäl dig till fredagen för maten senast 21/2 till info@betelkyrkan.nu. Kostnad 100 kr för mat.

Lördag 29 februari
10:00 Sångövning för alla som vill vara med på konserten.
Leds av Jan Utbult samt Anders Jaktlund, som bodde på Hönö i tonåren då fadern var pastor i Betel.
Anders leder oss i ett antal sånger från tiden 1920 – 1990. Jan Utbult leder oss i de senaste 30 årens sånger 1990-2020. Alla som vill är välkomna med att sjunga!
18:00 Konsert och fika
Sång och musik genom 100 år. Mötesledare Ulf Sennerstam.
Anders Jaktlund och Jan Utbult leder oss i sånger som sjungits under 100 år. Blåsorkester med Wollmar Einald. Roland Stahre och Andreas Reinhard medverkar.
Efteråt är det fika med öppen mikrofon i Fyrbåken.

Söndag 1 mars
11:00 Jubiléumshögtid! Gudstjänst  för alla åldrar.
Vi blickar framåt!
Predikan: Andrew Thompson.
Mötesledare: Emma Anhage & Andreas Nilsson.
Flaggparad, bilder från missionsfälten i dag, barn och ungdomar medverkar, inledning Lotta Granström (f.d. Hansson).
Jubileumsinsamling.

VARMT VÄLKOMNA ATT VARA MED!