pingst ledare

De ideella ledarna i vår pingstförsamling utgör ryggraden i allt vårt arbete. Kanske leder du kyrkans barngrupp, är drivande i missionsarbetet eller brinner för kyrkans äldreträff? Nästan alla är vi ledare på ett eller annat sätt och nu vill vi samla er till höstens stora samlingsplats, Pingst Ledare!

Under Pingst Ledare får du undervisning och redskap i något av de valbara ämnena gudstjänst, generationer, omsorg, ledarskap, nya människor, mission och lärjungaskap. Du får lyssna till Pingst föreståndare Daniel Alm och inte minst be och lovsjunga tillsammans med hundratals ledare runt om i Sverige.

Så kom med och bli inspirerad! Anmäl dig till Pingst Ledare i Jönköping 17 november! Anmälan görs via länken https://www.pingst.se/ledare/

Alpha

I höst startar vi Alpha.
Läs mer genom att klicka på bilderna och här.

Hela hönö sjunger

Välkomna till årets uppsättning av Hela Hönö Sjunger! I år blir det 20/11 kl 19:00. Klicka på bilden för att läsa mer.