Hyra våra lokaler

Vi hyr ut vår festvåning Fyrbåken till bröllop, fester och seminarier etc. Lokalen rymmer ca. 150 gäster och är utrustad med data-projektor, oh-projektor, whiteboardtavla och flygel.
I samband med seminarier och liknande serveras (på beställning) smörgåsar, kakor, kaffe och drycker. Då Betelförsamlingen förespråkar en drog- och alkoholfri miljö accepterar vi inte vin och spritdrycker (lättöl och liknande är ok).

Vi hyr även ut kyrksalen, barnrummet samt ungdomsrummet. Prislista och och övrig information om uthyrning kan läsas här:

Förfrågningar och bokning:
Sker via mail info@betelkyrkan.nu eller via telefon till Betelkyrkans expedition: 031-96 99 11.

Ansvarig för utlämning av nycklar med mera är Hans Anhage. Tel. 0708-29 69 65 eller h.anhage@telia.com.