BETEL21

Under många år har det pratas om att fräscha upp vår kyrka. Det var 40 år sen den byggdes och det börjar märkas. Utöver detta finns behov av att använda kyrkan på ett annat sätt. Under administrationsmötet visades en presentation på ett förslag som styrelsen vill att församling tar del av. Den var tänkt att väcka nya tankar och idéer av vad som kan vara möjligt. Vi har döpt detta till ”Betel21”.

Under tiden vi jobbar med förslaget kommer vi parallellt ha en insamlingsgrupp som jobbar för att bekosta det eventuella bygget. Vi har tagit fram ett separat Swish-nummer enbart för detta.

Vill du vara med och bidra ekonomiskt? Swisha då till numret du ser här vid sidan. Gud välsigne dig!

Har du frågor, funderingar, idéer, synpunkter? Kom då ihåg att det är bara att höra av dig eller komma förbi expeditionen.

Swish Betel21: