BETEL 21

Under många år har det pratas om att fräscha upp vår kyrka. Det var 40 år sen den byggdes och det börjar märkas. Utöver detta finns behov av att använda kyrkan på ett annat sätt. Under administrationsmötet visades en presentation på ett förslag som styrelsen vill att församling tar del av. Den var tänkt att väcka nya tankar och idéer av vad som kan vara möjligt. Vi har döpt detta till ”Betel21”.  Under tiden vi jobbar med förslaget kommer vi parallellt ha en insamlingsgrupp som jobbar för att bekosta det eventuella bygget. Har du frågor, funderingar, idéer, synpunkter? Kom då ihåg att det är bara att höra av dig eller komma förbi expeditionen.

Under vecka 40 hämtas bänkarna från kyrksalen och sedan drar vi igång med arbetet av renoveringen. Du kan vara med på flera sätt. Varmt välkommen att bidra med det du kan!

Ekonomiskt

Ett sätt är att bidra ekonomiskt. Du som kan ge extra, utöver ditt tionde, så är det så välkommet och det behövs. Du ger lättast via Betel21 egna swish 123 184 53 46. Ger du på annat sätt så märk betalningen med "Betel21". TACK och var välsignad!

Praktiskt

Ett annat sätt att hjälpa till är praktiskt. Varje onsdag, med start 13/10, kommer vi ha en arbetsdag i kyrkan. Vi träffas 8:30-16:00 och jobbar tillsammans. Kan du inte vara med hela dagen så var med det du kan. Förutom att vi jobbar så tror vi att gemenskapen också växer när vi gör detta tillsammans.