Betellogga större ruta runt

SOMMARLÄGER 2023

SUMMERCAMP RÖRÖ 2023, 4-6 juni

Vi smygstartar sommarlovet med läger på Rörö! Du som går i mellanstadiet, högstadiet och gymnasiet är välkommen med. Du som är äldre är varmt välkommen att vara med som ledare.

Att åka till Rörö är en av sommarens höjdpunkter där vi både får lära känna varandra och Jesus bättre. Lägret i år blir som vanligt fyllt med roliga aktiviteter, tävlingar, lekar, bad, lovsång och Jesus. Temat är "Äventyret med Jesus".

ANMÄLAN HAR STÄNGT. Sista anmälningsdag 28 maj. OBS! Begränsat antal platser. Du kan kolla om det finns plats, hör i så fall av dig till någon av oss. 

Betalning:
Kostnad för lägret är 300 kr/deltagare. Ledare betalar 150 kr. Detta betalas via swish: 123 580 78 70 senast 28 maj. Märk betalningen med "Rörö Förnamn Efternamn". OBS! Du är inte anmäld förrän det är betalt. 

Mer information om tider, vad man behöver ha med sig och övrig information mejlas ut till alla anmälda några dagar innan lägret. Vid frågor, kontakta Emma Anhage eller Nils Bye.

Häng med!

AFTER SCHOOLLÄGER, 13-16 augusti

Vi avslutar sommarlovet som tradition med läger på Björkö! Du som börjar åk 4-6 till hösten är välkommen med. Går man i högstadiet i höst kan man få vara med som hjälpledare. Kontakta Emma om du är intresserad av det.

En av sommarens höjdpunkter är när vi åker till Björkö, i slutet av sommarlovet.  Lägret i år blir som vanligt fyllt med roliga aktiviteter, tävlingar, lekar, bad, lovsång och vi lägger stor vikt i att få tillfälle att lära känna Jesus bättre. 

Sista anmälningsdag är 6 augusti. OBS! Begränsat antal platser. 

Betalning:
Kostnad för lägret är 450 kr/deltagare. Ledare betalar 225 kr. Detta betalas via swish: 123 580 78 70 senast 31 juli. Märk betalningen med "Björkö Förnamn Efternamn". OBS! Du är inte anmäld förrän det är betalt. 

Mer information om tider, vad man behöver ha med sig och övrig information mejlas ut till alla anmälda några dagar innan lägret. Vid frågor, kontakta Emma Anhage

Häng med!