Betellogga större ruta runt

GE EN GÅVA

Församlingens hela verksamhet bygger på frivilliga gåvor. Vi tror på de principer om givande som Jesus lärt oss och vi läser om i Bibeln. Vem som vill kan stödja det vi tror på och gör. Vill du ge en gåva finns det flera sätt förutom kollekter som samlas in i gudstjänster.

Märk din insättning med "GÅVA".
Swish-nummer: 123 580 78 70
Bankgiro: 5045-8009
Kontonummer: 5191-10 033 05 SEB
Vill du göra en automatisk överföring varje månad gör du det lättast via kontonumret.

"Gud välsignar en glad givare", läser vi i 2 Kor 9 och Han låter sig aldrig bli skyldig något till den som av kärlek ger till Hans verk.

SWISH 123 580 78 70

Vem ger du din kyrkoskatt till?

Visste du att du kan ge din kyrkoavgift till Betelförsamlingen och Pingst FFS? Om du inte betalar någon kyrkoavgift kan du ändå välja att börja göra det till Pingst. Du som betalar till Svenska kyrkan kan välja att styra om dina pengar till Pingst. Vill du fortsätta betala till Svenska kyrkan och även till Pingst, kan göra det med. När du ger din kyrkoavgift till Pingst går 7 av 10 kronor till Betelförsamlingen och 3 till Pingst FFS.

Kyrkoavgiften är 1 procent av din kommunalt beskattningsbara inkomst, det är ett passivt givande utöver ditt aktiva givande och kräver inga återkommande gärningar. Allt som behövs är ett medgivande från dig, sen sköter Skatteverket resten. För medgivande och mer information läs pingst.se/kyrkoavgift.

Fyll i blankett digitalt på: pingst.se/medgivande

Kontakta oss på kontoret om du behöver hjälp.