BÖN

Bönepromenad onsdagar 19:00-20:00

Från och med 25 november ser onsdagsbönen annorlunda ut. Vi får inte samlas och då vill vi istället uppmana oss att gå på bönepromenad med de som vi delar hushåll med. Vi har delat in Hönö i tre delar, enligt postnummer. På bilden ser du hur varje område är uppdelat. (Klicka på bilden för att förstora.) Varje onsdag går vi promenad i ett av områdena. Vi ber för varje hushåll vi går förbi, vi ber om beskydd och att de ska lära känna och ta emot Jesus.

Datum och område:
25/11 - Område 1: postnummer 475 40, Heden/Bustaden
2/12 - Område 2: postnummer 475 41, Röd
9/12 - Område 3: postnummer 475 42, Gårda/Hässla/Klåva
16/12 - Område 1: postnummer 475 40, Heden/Bustaden
23/12 - Område 2: postnummer 475 41, Röd
30/12 - Område 3: postnummer 475 42, Gårda/Hässla/Klåva

Bönen går som en röd tråd genom alla våra samlingar. Den finns med både i gudstjänsterna och i våra mindre samlingar. Vi tror på bönens makt och det är genom bönen vi har gemenskap och samtal med Gud. Det kan ske genom ord, sång, bibelläsning och förbön. Bönen är både för en enskild individ men även något vi gör tillsammans. Normalt sett ser det ut så här:

• Onsdagar är den dagen då vi samlas konkret till bön.  Vi träffas i Betelkyrkan kl 19:00. Olika veckor har vi olika upplägg som du kan läsa om nedan.
  • På söndagar innan gudstjänst, 10:30, samlas vi för bön i Fyrbåken.
  • Under hösten 2020 har vi bön i kyrkan varje vardagskväll mellan 19:00-20:00. Välkomna att vara med. Du som inte kan komma till kyrkan vill vi uppmuntra att vara med i bön hemifrån, samma tid.

Onsdagsbön - hösten 2020

BÖN
Den första, andra och fjärde onsdagen i månaden har vi bön. Då ber vi för varandra och för olika behov.

BIBELSTUDIUM
Den tredje onsdagen i månaden undervisar Andrew Thompson i Guds Ord.

BE ATT CORONA SKA GE VIKA

Vi vill uppmana alla att vara med i bön. Att stanna upp en stund i vardagen och vara med att be för läget runt oss, i Sverige och i världen, att Corona ska ge vika.