Betellogga större ruta runt

SKIDLÄGER 2021

Ryktet stämmer! Det blir SKIDLÄGER 2021! Och det bästa; det är för alla åldrar! Barn, ungdomar, vuxna, familjer, alla är välkomna! Från åk 4 får man följa med utan förälder. Är man yngre behöver förälder/föräldrar följa med.

Vi tror att det finns en rikedom att umgås och lära känna varandra över generationer. Vi lär oss av varandra, genom varandra och vi lär känna Gud tillsammans. Efter detta läger tror vi att vi kommer tillbaka med en större gemenskap och är med sammansvetsade. Inte barn för sig, ungdomar för sig, vuxna för sig, utan TILLSAMMANS.

Anmälan kommer först att öppnas för församlingen och våra verksamheter. Sedan öppnar vi för alla. Datum för när anmälan öppnar kommer på hemsida och sociala medier.

Vi jobbar just nu på alla detaljer så att vi så snart som möjligt ska kunna komma ut med pris och anmälan.

Resa:
Vi åker buss tillsammans och det kommer även att finnas med en följebil. Lägret börjar redan på bussen där vi tillsammans tar oss upp till Torgårsgården under lördagen. Bussresan blir inte bara en transportsträcka utan där börjar gemenskapen!

Boende:
Vi kommer att bo på Torgåsgården som ligger 5 minuters körväg från Kläppen. Där sover vi i olika rum med 2, 4, 5 eller 6 sängar i varje rum. Lakan och handdukar ingår.
Vill du veta mer om Torgåsgården kan du besöka deras hemsida: www.torgasgarden.se.

Kläppen:
Det blir 3 härliga dagar med skidåkning i Kläppen. Det kommer att finnas flera vuxna i backarna och för er som inte har åkt skidor innan kommer vi att hjälpas åt att lära ut.

Skiduthyrning:
Har du inte skidutrustning kan det hyras på plats på Skidhuset som ligger granne med lägergården. Vill du se prislista kan du kolla här: Prislista Skidhuset.

Vi kommer att ta upp en "beställning" innan lägret så allt är klart när vi kommer dit. Det finns även möjlighet att åka längdskidor. Du som inte vill åka skidor är välkommen med på lägret ändå.

Program:
Dagarna kommer vara fyllda med härliga backar och snö men också nya vänner i alla åldrar. Vi delar gemenskap i backarna, vid måltider, lekar, spex och när vi gör annat roligt!
Vi ser mycket fram emot att även dela gemenskapen i andakter och samlingar där vi får lära oss mer om Jesus.
Allt program under lägret som vi kommer att ha är obligatoriskt.

HÅLL UTKIK för mer information!

SPONSORER

Vill du/ditt företag vara med och sponsra lägret ekonomiskt? Läs mer på bilden nedan.
Vi kommer som ett tack bland annat att lägga ut alla sponsorer här.