Betellogga större ruta runt

GEMENSKAPSHELG 6-8 SEPTEMBER 2024

Vi startar hösten med en gemenskapshelg tillsammans!

Andra helgen i september åker vi tillsammans till Smyrnagården som ligger strax utanför Alingsås. Helgen är för alla som vill åka med, inte bara medlemmar. Det är för alla åldrar och vi ser fram emot att lära känna varandra mer över generationer och lära känna Gud tillsammans.

Vi har haft fantastiska helger tidigare år och vi har stora förväntningar på vad Gud vill göra även i år. Dagarna kommer att innehålla gemenskap, undervisning, gudstjänster, lekar, mm. Det finns plats för ca 80 deltagare.  Vi kommer att skicka ut mejl i början av den vecka vi åker med tider och mer info.

Anmälan
Du anmäler dig på knappen till höger. Anmäl dig senast 25 augusti. Du betalar in anmälningsavgiften i samband med att du fyller i detta. OBS! Det räcker inte med att endast betala. Du måste fylla i formuläret.

Tider för hela helgen
Vi startar på fredagen med drop-in och grillning mellan 17:00-18:00. Vi avslutar på söndagen med lunch och städning efter det.

Tider för endast lördagen
Vi startar lördagen med gudstjänst 10:00. Lördagen avslutas med festkväll 20:00. Däremellan kommer vi ha olika gemenskapsaktiviteter, lunch, fika och fritid.

Kostnad
För hela helgen, 550kr/person eller 1600kr/familj.
För endast lördagen, 250kr/person.
För barn/tonåring som kommer med utan föräldrar, 200kr/person.
I det ingår boende och mat. Har du svårt att betala så hör av dig. Vi vill att alla ska kunna följa med.
Betalningen sker via Swish 123 580 78 70 eller bankgiro 5045-8009. Om du betalar för en eller två personer, märk betalningen: "Helg förnamn efternamn". Om du betalar för en familj, märk betalningen: "Helg familjens efternamn". Betala in senast 25 augusti.

Detta kommer bli så bra!