Betellogga större ruta runt

SOMMARLÄGER 2023

SUMMERCAMP RÖRÖ, 4-6 JUNI

Vi smygstartar sommarlovet med läger på Rörö! Du som går i mellanstadiet, högstadiet och gymnasiet är välkommen med. Du som är äldre är varmt välkommen att vara med som ledare.

Att åka till Rörö är en av sommarens höjdpunkter där vi både får lära känna varandra och Jesus bättre. Lägret i år blir som vanligt fyllt med roliga aktiviteter, tävlingar, lekar, bad, lovsång och Jesus. Temat är "Äventyret med Jesus".

ANMÄLAN ÄR ÖPPEN! Sista anmälningsdag är 28 maj. OBS! Begränsat antal platser. 

Betalning:
Kostnad för lägret är 300 kr/deltagare. Ledare betalar 150 kr. Detta betalas via swish: 123 580 78 70 senast 28 maj. Märk betalningen med "Rörö Förnamn Efternamn". OBS! Du är inte anmäld förrän det är betalt. 

Mer information om tider, vad man behöver ha med sig och övrig information mejlas ut till alla anmälda några dagar innan lägret. Vid frågor, kontakta Emma Anhage eller Nils Bye.

Häng med!

NEW WINE UNGDOMSKONFERENS, 28 juni-2 juli

Årets tema: ”När vi nu får ett rike som inte kan skakas, låt oss då vara tacksamma.” Hebr 12:28

För dig som längtar efter att växa i din tro och relation med Gud finns det seminarier, smågrupper, möten och aktiviteter för ungdomar i din ålder. En viktig del av konferensen är att få gemenskap och nya vänner, därför bor och äter vi ihop. Ungdomskonferesen är för di mellan 13-19 år.
Missa inte årets höjdpunkt!
 
I ungdomskonferensen ingår frukost och lunch torsdag- söndag.
Boendet igår också i from av golvlogi i sovsal.
Ta därför med luftmadrass/liggunderlag samt sovsäck och kudde.

Läs mer och anmäl dig på www.newwine.se/sommarkonferensen-2023/ 
Vid frågor, kontakta Nils Bye.

CAMP WEST, 7-11 augusti

Camp West är ett av västkustens största sommarläger för dig som är mellan 13 – 19 år
Under lägret kommer du får tillfälle att få lära känna andra fantastiska ungdomar i din ålder, testa helt galet roliga aktiviteter och få chansen till att möta med Jesus som älskar dig!
 
Vi siktar på att fylla GÖSTAHALLEN på ÖCKERÖ med ungefär 300 ungdomar så ta med alla du känner som skulle vilja haka på och ha riktigt goa dagar på Sommarläger. 
Vi i ledningsteamet tror på dagar härliga dagar fyllda med glädje där Gud får möta, förvandla, utrusta och ge ny styrka till oss.
 
Är du mellan 13 – 19 år vill du inte missa detta. Läs mer och anmäl dig på www.campwestsweden.com
Vid frågor, kontakta Nils Bye.